Schedule



Summer Ice Schedule – Horaire Glace d’Été

3 juillet / July 3, 2018 – 9 août / August 9, 2018

Arena #3
Jour/Day Horaire/Schedule Groupe/Group
Mardi/Tuesday 18:30 – 19:30 (60 mins) TOUS niveaux STAR/ALL STAR levels
Mardi/Tuesday 19:30 – 20:20 (50 mins) TOUS niveaux STAR/ALL STAR levels
Mercredi/Wednesday 17:00 – 18:00 (60 mins) TOUS niveaux STAR/ALL STAR levels
Mercredi/Wednesday 18:00 – 18:50 (50 mins) TOUS niveaux STAR/ALL STAR levels
Jeudi/Thursday 18:30 – 19:30 (60 mins) TOUS niveaux STAR/ALL STAR levels
Jeudi/Thursday 19:30 – 20:20 (50 mins) TOUS niveaux STAR/ALL STAR levels

Important: Jour de TEST / TEST DAY

19 juin / June 19, 2018

Détails à venir – Details come soon.


Ice Schedule Spring 2018

9 avril / April 9, 2018 – 18 juin / June 18, 2018

Arena #3

No skating days

May 21, 2018

Registration cancellation

All cancellations are subject to DFSC board discretion or for medical reasons only. Cancellation fee of $60 ( Skate Canada & Admin Fees) are non refundable.

Day When Group
Monday 17:00 to 18:00 (60 mins) No test to Star 4
Monday 18:00 to 18:20 (20 mins) Stroking
Monday 18:20 to 18:30 (10 mins) Ice Resurfacing
Monday 18:30 to 19:30 (60 mins) Star 5 and up
Monday 19:30 to 20:20 (50 mins) Star 5 and up
     
Tuesday 17:30 to 18:20 (50 mins) No test to Star 4
Tuesday 18:20 to 19:20 (60 mins) Star 2 and up (Dance & Skills only)
Tuesday 19:20 to 19:30 (10 mins) Ice Resurfacing
Tuesday 19:30 to 20:20 (50 mins) Star 5 and up
     
Wednesday 17:30 to 18:20 (50 mins) CanSkate
Wednesday 18:20 to 18:30 (10 mins) Ice Resurfacing
Wednesday 18:30 to 19:30 (60 mins) Star 2 and up
Wednesday 19:30 to 20:20 (50 mins) Star 5 and up
     
Thursday 17:30 to 18:20 (50 mins) No test to Star 4
Thursday 18:20 to 19:20 (60 mins) Star 2 and up. Complete, no buy-ons allowed
Thursday 19:20 to 19:30 (10 mins) Ice Resurfacing
Thursday 19:30 to 20:20 (50 mins) Star 5 and up
     
Friday 17:30 to 18:30 (60 mins) Canskate Advanced
Friday 18:00 to 18:30 (30 mins) Adult CanSkate
Friday 18:30 to 19:20 (50 mins) Star 2 and up
     
Saturday 11:30 to 12:20 (50 mins) CanSkate
Saturday 12:20 to 12:30 (10 mins) Circuit Refresh
Saturday 12:30 to 13:20 (50 mins) CanSkate
Saturday 13:20 to 13:30 (10 mins) Ice Resurfacing
Saturday 13:30 to 14:20 (50 mins) All Private (No test and up) Complete, no buy-ons allowed